Kuntavaalit 2017 


KANSAINVÄLINEN HELSINKI

Kansainvälinen Helsinki kasvaa ja yrittää. Täällä on korkeatasoista, arvostettua koulutusta ja ihmiset haluavat jäädä kaupunkiin. Helsingin ainutlaatuisuutta ovat merellisyys ja ympäröivä luonto.

HYVÄN VAPAA-AJAN PUOLESTA

Hyvää vapaa-aikaa vauhdittaa sujuva arki, joka muodostuu helposti saavutettavista palveluista. Monipuoliset liikuntamahdollisuudet sekä ratkaisut yksinäisyyttä vastaan ovat tärkeitä kaupunkilaistemme hyvinvoinnille.

VASTUULLISTA RAHANKÄYTTÖÄ

Suunnittelussa, päätöksenteossa ja toteutuksessa on pidettävä huolta realistisesta budjetista. Päätöksenteon on oltava läpinäkyvää ja veronmaksajien rahoja arvostavaa.

AKTIIVISELLA JA POSITIIVISELLA ASENTEELLA

Tulevaisuuden Helsinki on enemmän. Helsingin talous on vahva ja tasapainoinen – se on kaiken hyvinvoinnin perusta. Helsinkiläisten verotus ei kiristy. Helsinki on kilpailukykyisin vaihtoehto yrityksille.
#hyvinvointi #kasvu

Helsingin Kokoomuksen vaaliohjelma on julkaistu:

Helsinki on paras paikkaa kasvaa & oppia. Helsingissä on hyvä elää. Helsinki on hiilineutraali. Helsingissä voidaan hyvin läpi elämän. Helsinki kasvaa kestävästi. Helsingissä viihdytään ympäri vuoden. #rakkaudestastadiin

http://www.helsinginkokoomus.fi/files/2017/03/VAALIOHJELMA_2017_lopullinen.pdf