TULE MUKAAN


Tule mukaani tekemään eduskuntavaalikampanjaa!

Olen ehdolla eduskuntavaaleissa Helsingin Kokoomuksen listalla numerolla 210. Ennakkoäänestys on 3.4.-9.4.2019 (ulkomailla 6.4.2019 asti) ja vaalipäivä on 14.4.2019. Koska vaalitulosta- ja matkaa ei pysty tekemään yksin, pyydänkin sinua nyt mukaani. On monta mukavaa tapaa olla mukana!

Parhaiten tämä onnistuu täyttämällä oheinen lomake, tai olemalla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Nämä tiedot täyttämällä olet mukana sähköposti- ja tiedotuslistallani.

 

 

Varainhankintaan liittyviin kysymyksiin vastaavat Petteri Peltola ja Jari Siiskonen. Jos haluat lahjoittaa kampanjaan:

Tuki maksetaan Mia Nygårdin tukiyhdistykselle Aitoja Tekoja ry:lle:

Saaja: Aitoja Tekoja ry (rek.nro 222.334) Pankkitili IBAN: FI02 5410 0220 3997 97 Pankki BIC: OKOYFIHH.

Summan voi täyttää vapaaehtoisesti, kaikki tuki on merkittävää kampanjan kannalta. Viestiin voi kirjoittaa ’toiminta-avustus’.

Voit käyttää myös MobilePayta: +358 44 935 0068

Kiitos! Tervetuloa matkaan mukaan!

 

Rekisteriseloste

Verkkosivustomme osoite on: http://www.mianygard.fi. Rekisterinpitäjä: Aitoja tekoja r.y., Mia Nygårdin vaalikampanja 2019. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Mikäli olet jättänyt lomakkeen kautta tietosi, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa.