TULE MUKAAN


Tule mukaani tekemään kuntavaalikampanjaa!

Olen ehdolla jatkokaudelle kuntavaaleissa Helsingin Kokoomuksen listalla numerolla 319. Ennakkoäänestys on 26.5.-8.6.2021 (ulkomailla 2-5.6.2021) ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 13.6.2021. Koska vaalitulosta- ja matkaa ei pysty tekemään yksin, pyydänkin sinua nyt mukaani. On monta mukavaa tapaa olla mukana!

Parhaiten tämä onnistuu täyttämällä oheinen lomake, tai olemalla suoraan yhteydessä puhelimitse, sähköpostitse tai sosiaalisen median kautta. Nämä tiedot täyttämällä olet mukana sähköposti- ja tiedotuslistallani.

 

 

Varainhankintaan liittyviin kysymyksiin vastaa Petteri Peltola.

Kiitos! Tervetuloa matkaan mukaan!

 

Rekisteriseloste

Verkkosivustomme osoite on: http://www.mianygard.fi. Rekisterinpitäjä: Aitoja tekoja r.y. Emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden henkilöiden toimesta, joiden toimenkuvaan se kuuluu. Mikäli olet jättänyt lomakkeen kautta tietosi, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa.